Kamer

 

Waarom zou u een kort of langer verblijf bij ons boeken?

Op zijn tijd kan het goed zijn om er alleen, met partner of met vrienden eens een periode tussenuit te gaan. Zo maar voor de gezelligheid of noodzakelijk, om de accu weer eens op te laden.

 

Wij wonen net buiten het stadje Jalón, in de rust, tussen de druivenranken, amandel- en sinaasappelbomen. Vanaf ons ‘landgoed’ loopt u zo de vallei of het dorpscentrum in. Daar kunt u alles vinden, restaurants, winkels, postkantoor, banken, bodega’s, terrasjes etc.

 

Onze ‘hotelkamer”, geschikt voor twee personen, bevindt zich aan de buitenkant van het huis en heeft zijn eigen entree. Hij is sfeervol en ruim (21m2) en heeft een badkamer en suite. Zowel op de kamer als in de tuin is er WIFI. De kamer heeft een televisie met nederlandse zenders en een DVD. Via een overdekt terras loopt u zo de prachtige tuin in en kunt u gaan genieten op een van de terrassen of tussen de bomen schommelen in een hangmat. Het zwembad zorgt in de zomer voor een welkome afkoeling.

 

Of u er nou van houdt om met een goed boek en een heerlijk glas wijn in de tuin te zitten of te zonnebaden aan het strand, met de mountainbike crossen, motor rijden, tennissen, golfen, paardrijden of sterren kijken…, vanuit ons B&B is alles mogelijk! Onze plek en de omgeving hebben samen veel te bieden.

 

Een verblijf op basis van halfpension behoort tot de mogelijkheden.